REVIEWS

Deze beoordelingen staan ook op onze advertentie op marktplaats.

En om het eerlijk te houden is het hier voor ons niet mogelijk de negatieve beoordelingen te verwijderen.

Schrijf een review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.254.246 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Jan & Ria Jan & Ria uit Bloemendaal
Arold & Alex hebben onlangs een aantal oude stalen kozijnen in ons huis uit 1928 vervangen door nieuwe hardhouten exemplaren, deels voorzien van glas in lood. Het huis heeft een prachtige nieuwe uitstraling gekregen. Arold & Alex zijn echte vakmannen! Meedenkend, oplossingsgericht en prettig in de communicatie. Afspraken, waaronder de planning zijn goed nagekomen. Het was gewoon gezellig om deze professionals, die ook nog de nodige humor hadden, over de vloer te hebben!
Beheerdersantwoord van: Arold Griffioen
Hartlijk dank voor je review Jan. Wij hebben dit met veel plezier voor jullie gedaan. bedankt voor de gastvrijheid en misschien tot een volgende keer.
Peter en Arnoud Peter en Arnoud uit Haarlem
In slechts 3 dagen hebben Arold en Alex een prachtige inbouw garderobekast gemonteerd in onze slaapkamer.
Met veel plezier en humor en goed meedenkend over de volgende plannen in ons huis. Veel dank en dus tot het volgend project!
Beheerdersantwoord van: Arold Griffioen
Beste Peter en Arnoud, bedankt voor de mooie review en de gastvrijheid. Wij komen graag om de rest van de mooie plannen uit te voeren. gr Arold en Alex.
Harold en Mandy Kerckhoffs Harold en Mandy Kerckhoffs uit Haarlem
Alex heeft samen met Arold (Griffioen) in 3 maanden tijd onze zolder en eerste verdieping omgetoverd tot een prachtig paleis, waar onze koning en koningin jaloers op zouden zijn 😉! De trap is omgelegd, we hebben nu een dakkapel en 2e badkamer op zolder en onze dochter slaapt nu op een prachtige vide in de nok van ons huis. Ook hebben alle kamers inbouwkasten in de (jaren 30) stijl van ons huis gekregen. Als we iets minder mooi vonden worden (of ze waren zelf niet tevreden over het resultaat) werd het direct aangepakt en gingen ze niet eerder naar huis dan dat iedereen tevreden was. Alex en Arold zijn echte professionals die we absoluut kunnen (en zullen) aanbevelen voor een verbouwing van een huis. Bedankt mannen, we zijn erg blij met jullie!
Anneke en Wim Anneke en Wim uit Haarlem
Wij zijn ongelooflijk trots op onze aanbouw.
Arold en Alex zijn echte vaklui die met onze wensen en hun suggesties
een knap stuk vakwerk hebben neergezet.
Het was een plezier om hun inspanningen te volgen en met een prachtig resultaat.
Nogmaals onze hartelijke dank!
Beheerdersantwoord van: Arold Griffioen
Beste Anneke en Wim, wij hebben met genoegen voor jullie gewerkt.
Het was een leuk project en nog gezellig ook. veel plezier en geniet ervan. Groeten Arold en Alex.
Lisa en Sebastiaan Lisa en Sebastiaan uit Driehuis
Arold is een hele goede timmerman/aannemer die nergens zijn hand voor omdraait! Hij heeft samen met zijn collega Alex uiteenlopende renovatiewerkzaamheden verricht in ons jaren-dertighuis, en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Onder andere: nieuwe tuindeuren geplaatst, nieuw plafond, doorgang naar de keuken gemaakt vanuit woonkamer, trapleuning in jaren oorspronkelijke stijl hersteld, meterkast in stijl gemaakt, etc. Voor de renovatie van de oude parketvloer is er ook een nieuw stuk ondervloer getimmerd (waar onze vloerenman heel blij mee was!). Ook de stukadoor die hij inhuurde heeft werk van hoge kwaliteit afgeleverd.
Het hele proces is van begin tot eind ook echt prettig verlopen, komt ook omdat Arold echt goed communiceert en meedenkt. En het was nog gezellig ook. Kortom: top!
Beheerdersantwoord van: Arold Griffioen
Bedankt voor je review Lisa en Sebastiaan,
wij hebben met veel plezier voor jullie mogen werken.
En wensen jullie veel geluk in de nieuwe woning.
Hanneke van Laar Hanneke van Laar uit Haarlem
Er moest een kozijn vervangen worden, inclusief openstaande deuren naar mijn dakterras (een huis uit 1904), want alles was verrot. Een hele operatie, vreesde ik. Gelukkig kwam Arold er op tijd achter dat het project meer aandacht nodig had omdat alles schots en scheef is in mijn huis. Het resultaat is prachtig en was in twee dagen gefikst. Ook over de samenwerking ben ik heel erg tevreden. Alle afspraken zijn nagekomen. Hij en zijn collega Alex Drenth zijn gezellig om over de vloer te hebben. Ik beveel ze bij deze van harte aan!
paul en karin paul en karin uit Driehuis
Driehuis. 22-6-2017. Karin en Paul.
Arold werkt al jaren voor ons en heeft ondertussen al veel klussen voor ons gedaan, variërend van de zolder, nieuwe ramen en kozijnen, serredeuren, kasten, bureau en onlangs een doorbraak tussen kamer en keuken. Heel netjes gewerkt, problemen die zich ter plekke aandienden vakkundig oplossen, meedenken en prettig in de omgang. Wij werken graag met hem.
Beheerdersantwoord van: Arold Griffioen
Bedankt voor je bericht in mijn gastenboek Karin.
Wij werken ook graag voor jou en Paul.
Nogmaals bedankt voor de mooie klus en zeker ook voor de gastvrijheid.
Groeten Arold en Alex.
Saskia Saskia uit Haarlem
12 Mei 2017,
Arold levert vakwerk en de mensen met wie hij werkt zijn ook echte Professionals! Wij zijn heel blij met de nieuwe pui! Dit project hadden we steeds uitgesteld omdat het door scheve verhoudingen in huis erg lastig leek. Tijdens het bespreken van de opdracht had Arold goeie ideeën en werd ons ook duidelijk hoe hij het zou gaan uitvoeren. Dit gaf veel vertrouwen. Het resultaat is geweldig en ook over de werkwijze van Arold en zijn vakbroeders zijn we heel enthousiast: de communicatie is to the point, en de werksfeer gezellig. De timing was perfect en het werk is ook binnen tijd en budget opgeleverd. We zitten er opgeruimd bij en zijn compleet ontzorgd. Het kan dus echt!
Marie - José en Abilio Marie - José en Abilio uit Heemstede
Geplaatst op 13-4-2017.
Arold heeft de ruiten en ramen van de eerste verdieping van ons jaren 30 huis vervangen. We waren op zoek naar echt vakwerk, waarbij met behoud van authentieke details er toch voor modern comfort gekozen kan worden. Aangezien we aan een drukke weg wonen hebben we gekozen voor geluidsisolerend glas gekozen, met extra dik glas. Dit is perfect verlopen, we zijn erg blij met het resultaat. Niet alleen vakmanschap, prettige communicatie en, snelheid maar ook nog eens schoon achtergelaten. Wij raken het vakmanschap van Arold van harte aan!
Jeroen Kooij Jeroen Kooij uit Haarlem
Geplaatst door Kooij op 06 mrt. '17.
Renovatie, vloeren en trap in Haarlem.
Voor het herstel van de trapleuning, WC renovatie, leggen tegelvloer in de gang en houten vloer in de woonkamer en een prachtige deur onder de trap, ben ik bij Arold terecht gekomen. Na een fijn gesprek over wat er allemaal mogelijk was heb zijn offerte gekozen. Arold Griffioen werkt netjes en precies! Dus als je opzoek bent naar een fijne aannemer die luistert naar zijn klanten ben je bij Arold zeker op het juiste adres. Ik ben erg tevreden en zal hem zeker opnieuw in huren voor een volgend project.
Astrid Astrid uit Zwanenburg
Voordeur, isoleren, vloer in Zwanenburg
Geplaatst door Astrid op 27 mrt. '15 | 5½ jaar actief op Marktplaats
Wat opvalt is dat Arold zo ontzettend prettig meedenkt, professionele adviezen geeft en heel netjes werkt. Wij hebben een schots en scheef dijkhuisje, waar niets standaard is. Hij en de mensen die hij inhuurt, waren steeds bereid 'out of the box' te denken hoe de problemen op te lossen. Na een overstroming met veel schade heeft Arold bij ons een nieuwe voordeur geplaatst, met op zijn advies een net iets hogere drempel. De regenafvoer is nu zodanig aangelsloten dat overstroming niet meer mogelijk is. Vervolgens heeft hij de houten vloer van gang, toilet en keuken vervangen. Mooier en rechter dan voorheen. Helemaal klaar voor vloerbedekking. en als de vloerbedekking gelegd is komt hij nog terug voor de plinten. Hij heeft een van de slaapkamers geisoleerd en toen bleek dat de dakplaten verrot waren, heeft hij snel en vakkundig voor een oplossing gezorgd. Zowel op de slaapkamer als op het toilet heeft hij een radiator geinstalleerd. Wij zijn zeer tevreden, bevelen hem van harte aan en gaan hem voor ons volgende project (de serre) zeker weer inhuren.
Mail Mail uit Heemstede
Wandkast in Heemstede
Geplaatst door mail op 11 feb. '15 | 1 dag actief op Marktplaats
Toen mijn ouders naar een nieuw appartement in Heemstede verhuisden, zocht ik een timmerman die een grote wandkast kon maken met open delen en profieldeurtjes, net zoals in hun oude huis. Een grote klus die ook nog eens in een heel kort tijdbestek af moest. Gelukkig vond ik Arold Griffioen. Hij heeft echt een pronkstuk afgeleverd waar mijn ouders (en ik als opdrachtgever) heel erg blij mee zijn. En en passant timmerde hij ook nog een heel gezellig tafeltje en een mooie garderobekast in de gang. Ik raad Arold van harte aan als je op zoek bent naar een aardige, zorgvuldige, zeer getalenteerde timmerman. Lof en hulde!
Paulus G. Paulus G. uit Haarlem
Ramen vervangen in Haarlem
Geplaatst door paulusg op 01 sep. '13 | 8 maanden actief op Marktplaats
Prettige ervaring gehad met Arold Griffioen, die bij ons in drie kamers de oude ramen heeft vervangen voor nieuwe met dubbelglas. Aardig in de omgang, netjes en secuur wat betreft werkzaamheden en laat het huis opgeruimd achter bij vertrek. Al met al een aanrader, voor ons voor herhaling vatbaar!
Lena Lena uit Santpoort-Noord
plafond (-sverlichting), wandkast, in Santpoort Noord
Geplaatst door lena op 25 aug. '13 | 1½ jaar actief op Marktplaats
Fantastisch goede vakman, die met zijn handen en creatieve inzicht maakt wat zijn ogen zien. Ons heeft hij fantastisch geholpen met een wandkast, op maat gemaakt. Precies wat wij wilden en wat hij raaadde dat wij wilden. De heer Griffioen denkt vooruit, ziet dingen,mogelijkheden en kansen. Hij draagt ideeën aan, werkt precies en keurig. Van hartre aanbevolen!
Ejihdansen Ejihdansen uit Bloemendaal-Noord
Ramen met dubbelglas plaatsen in Bloemendaal noord
Geplaatst door ejihdansen op 23 aug. '13 | 1 maand actief op Marktplaats
Mooie ramen met een prima passing.
Goede adviezen mbt welke uitvoering en ventilatie


Arold gaat heel prettig te werk.
Heeft besef van te gast te zijn in een bewoond huis. dwz klost NIET op bouwschoenen rond en ruimt alls elke dag netjes op. draagt ook zorg voor goede afdekking van vloer en meubels.
Al met al heel plezierig.
C. Nieuwenhuis C. Nieuwenhuis uit Haarlem
Inbouwkast in Haarlem
Geplaatst door C.Nieuwenhuis op 20 jun. '13 | 8 jaar actief op Marktplaats
Wij hebben door Arold een inbouwkast laten plaatsen op de kamer van ons zoontje. Het resultaat is prachtig! Arold verstaat zijn vak en is ook nog eens heel prettig in de omgang en communiceert heel duidelijk vooraf wat we kunnen verwachten. Wij gaan Arold zeker weer inschakelen voor een volgend project. arold, erg bedankt! Groeten Hendrik-Jan en chanthal
Rogier van der Groep Rogier van der Groep uit Amsterdam
verbouwing zolder in Amsterdam
Geplaatst door rogiervandergroep op 19 jun. '13 | 6 jaar actief op Marktplaats
Arold Grifioen is een vakman die niet allees zijn vak verstaat, maar waar mee te praten valt en die met je meedenkt over de beste oplossing. hij heeft bij ons de zolder verbouwd door een kastenwand te bouwen ter afscherming van de CV en wasmachine en hij heeft het zoldertrapgat dichtgetimmerd met een vliering. In de knieschotten van de zolder heeft hij radiatoren geplaatst met schotten ervoor. ,Arold Grifioen is een vakman die niet alleen perfect maatwerk levert, maar waar ook mee te praten valt en die met je meedenkt en (gevraagd en ongevraagd) zijn mening geeft. Hij heeft bij ons op zolder een inbouwkast gemaakt rondom de CV-ketel en hij heeft de zoldertrapgat dichtgetimmerd met een deur erin met daarboven een vliering. Het ziet er superstrak uit en wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Arthur Arthur uit Haarlem
Verbouwing zolder met badkamer in Haarlem
Geplaatst door Arthur op 05 jun. '13 | 8 jaar actief op Marktplaats
Wij hebben onze zolder laten verbouwen tot een grote ouder slaapkamer met een badkamer. Arold denkt met je mee en altijd een stap vooruit. Vanwege de schuine kap heeft Arold een geweldige kledingkast op maat gemaakt. De badkamer heeft ook een op maat gemaakte kast gekregen voor de handdoeken en andere aanverwante spullen.

Buiten deze grote verbouwing hebben wij ook inbraakwerend hang en sluitwerk laten aanbrengen in onze achterpui en onze voordeur laten vervangen.

100% vakmanschap kennis en kunde.

Wij zullen hem in de toekomst zeker weer inschakelen.

P.S.
Op zijn website (agriffioen.nl/Foto_kasten.html) staat de kledingkast die Arold gemaakt heeft voor ons. Tussen de twee dakkapellen in, alle ruimte benut.
MDP MDP uit Hillegom
Kast in Hillegom
Geplaatst door MDP op 04 jun. '13 | 7 jaar actief op Marktplaats
Arold heeft bij ons thuis een prachtige kast gemaakt. Snelle service goed afgewerkt en knap ontwerp.

Bovendien is Arold een plezierige man om mee te werken. Indien er weer wat gedaan moet worden, zal ik hem zeker terugvragen.
RQK RQK uit Haarlem
Plaatsen nieuwe ouderwetse ramen in Haarlem
Geplaatst door rqk op 01 jun. '13 | 5½ jaar actief op Marktplaats
Arold Griffioen is een prettig mens, snel en goed van begrip. Hij komt zijn afspraken na, werkt snel, mooi en netjes. Hij is geen avonturier maar een gedegen vakman die weet wat hij kan en doet wat hij kan.
Zeker aanbevelingswaardig.